Vraag&Aanbod 125 jaar – Jubileum Magazine

Het vakblad Vraag&Aanbod bestaat dit jaar 125 jaar en heeft door de jaren heen een belangrijke rol gespeeld bij het verbinden van kopers en verkopers uit de maakindustrie.

In de afgelopen 125 jaar heeft het vakblad zich ontwikkeld tot een toonaangevend platform voor professionals in de maakindustrie die hen informeert met praktische informatie, helpt en met elkaar in contact brengt.

Om het 125-jarig jubileum te vieren, maakt Vraag&Aanbod een magazine waarin we terugblikken op 125 jaar maakindustrie en kijken we naar de toekomst.

Het Jubileum Magazine verschijnt vrijdag 5 mei 2023 en sturen wij u gratis eenmalig en vrijblijvend toe als u onderstaand formulier invult.

MYbusinessmedia legt uw gegevens vast voor de uitvoering van de (abonnements)overeenkomst en wanneer u in het kader van dienstverlening contact heeft met MYbusinessmedia. Door dit formulier in te vullen geeft u toestemming om uw gegevens te gebruiken om de overeenkomst uit te voeren en om u te informeren over relevante producten en diensten van MYbusinessmedia. Als u op deze informatie geen prijs stelt dan kunt u dit doorgeven aan: MYbusinessmedia, Postbus 58, 7400 AB Deventer, privacy@mybusinessmedia.nl. Onze privacyverklaring vindt u hier.