LME lood prijs

Bij Vraag&Aanbod houden wij nauwlettend de actuele LME lood prijs in euro per kilo in de gaten. In ons lood prijs grafiek ziet u de meest actuele prijzen en die van afgelopen periode. De LME index zorgt ervoor dat u een overzichtelijk beeld krijgt van het sentiment op de metaalbeurs. De prijzen zijn weergegeven als loco. Loco betekent dat handel rechtstreeks tussen twee tegenpartijen wordt uitgevoerd waarbij er geen tussenkomst sprake is van een beurs. Dit geeft een goed beeld van de prijsontwikkelingen van lood.

Wat bepaalt de lood prijs?

De marktprijzen van lood kunnen erg fluctueren, net zoals al bij alle andere grondstoffen. Hoe komt dit? Door marktwerking; is de vraag naar lood hoog en het aanbod laag, dan kan de huidige lood prijs stijgen. Andersom werkt dit hetzelfde. Is het aanbod hoog en de vraag laag, dan kunnen de huidige prijzen dalen. De prijzen kunnen hierdoor van dag tot dag verschillen. In ons lood prijs grafiek kunt u dit gemakkelijk bijhouden.

LME index voor lood prijs

LME staat voor London Metal Exchange en is een beurs voor industriële metalen. Lood is daar één van. De marktomstandigheden zorgen ervoor dat dat de huidige LME-prijzen wereldwijd kunnen fluctueren. LME zorgt ervoor dat een belangrijke indicatie van de huidige loodprijzen.

Meer marktprijzen

Bent u op zoek naar meer dan alleen de huidige lood prijs? Vraag&Aanbod weet wat er speelt en houd alles voor u bij. Niet alleen de actuele marktprijzen, maar ook het laatste nieuws. De huidige marktprijzen hebben wij samengebracht in een duidelijk overzicht. Wilt u direct naar de marktprijzen van andere metalen? Klik dan op de onderstaande links:
LME aluminiumprijs
LME koper prijs
LME nikkelprijs
LME tinprijs
LME zinkprijs