Adverteren

Vraag&Aanbod helpt, ondersteunt en verbindt ondernemers van MKB bedrijven binnen de maakindustrie door het leveren van hoogwaardige kennis en inspiratie. Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw bedrijf, producten en/of diensten gericht en effectief in deze markt onder de aandacht te brengen.

✔ Iedere maand bereikt Vraag&Aanbod 85.000 professionals op alle platformen

✔ Al 125 jaar is Vraag&Aanbod hét journalistieke informatie platform in de maakindustrie

✔ Door de combinatie van vakkrant, nieuwsbrieven, digitale magazines en social media bereikt u de doelgroep op diverse manieren en momenten

Wees zichtbaar in de maakindustrie!

Laat uw bedrijf zien aan meer dan 60.000 andere professionals in de maakindustrie!

Succesvol adverteren door het bereiken van de juiste doelgroep, met de juiste boodschap, via het juiste kanaal, op het juiste moment.

Hulp nodig bij het maken van content? Onze vakkundige redactie staat voor u klaar!

Wie bereikt u met Vraag&Aanbod?

Vakkrant

Vraag&Aanbod de enige journalistieke informatiebron die alle sectoren in de maakindustrie in beeld brengt en bereikt. Van metaal, kunststoffen tot hout en intern transport.

✔ Oplage van 15.500 per editie

51.150 lezers per editie

✔ Regelmatig specials over beurzen, evenementen of een specifiek thema. In deze uitgaven kunt u uw bedrijf extra profileren bij beslissers binnen uw doelgroep

Website

Dagelijkse weten duizenden mensen Vraag&Aanbod online te vinden. Dat maakt ook dat wij hét online nieuwsplatform zijn in de maakindustrie.

✔ Maandelijks bereiken we meer dan 60.000 professionals

✔ Breed scala om boodschap te communiceren

✔ Van standaard tot maatwerk proposities

Nieuwsbrief

Als adverteerder kunt u onder andere advertorials en banners plaatsen in de nieuwsbrieven. Met onze database zijn de e-mail adressen van alle professionals direct beschikbaar voor een scherpe partnermail actie. Goed om uw boodschap extra kracht bij te zetten.

✔ Meer dan 10.000 nieuwsbrief abonnees

✔ 2x per week verzonden

✔ Relevant mailbestand met professionals uit de Nederlandse maakindustrie

Wat zeggen onze klanten

Pilz Nederland
Pilz Nederland
2023-08-22
My Business Media is al jaren een betrouwbare partner die ons ondersteunt bij onze (online) media-aanpak. Daarnaast vormen de diverse kanalen die ze ons bieden een mooi portfolio voor onze producten en diensten. Het leuke, enthousiaste en gezellige team maakt de samenwerking snel, gemakkelijk en toegankelijk.
Machinefabriek van Wees Waalwijk
Machinefabriek van Wees Waalwijk
2023-07-20
Met MyBusinessMedia doen we jarenlang zaken en vullen onze wensen betreffende website goed in.
Astin de zeeuw
Astin de zeeuw
2023-07-03
Al jaren lang onze mediapartner. In goed overleg worden specifieke vragen en wensen aangepakt. Zoals het hoort. Zeer tevreden.
Gerard ten Bulte
Gerard ten Bulte
2017-08-19
Uitgever van een dertigtal vaktitels zoals Vraag & Aanbod, Schuttevaer, Textilia, VMT, Automobielmagazine, Kunststof & Rubber, Engineering Online, De Constructeur, Klik,

Deze (en nog vele anderen) bedrijven gingen u voor

Logo Orfa Visser
LM Systems
Logo Würth
Logo ABB
Logo Disselhorst Metaal
Logo Holland Precision Tooling, HPTooling

Ontdek meer advertentiemogelijkheden

Vraag&Aanbod maakt deel uit van MYbusinessmedia, een uitgever met een breed scala aan titels in de engineering- en maakindustrie. Deze diversiteit biedt tal van kansen om uw doelgroep te bereiken en te betrekken. Enkele van onze invloedrijke titels op de markt zijn Engineersonline, Kunststof&Rubber, Lastechniek, Constructeur, Aandrijven&Besturen, Wielevert en T-Skils.

FAQ – adverteren op Vraag&Aanbod

Als directeur in de maakindustrie is het cruciaal dat uw marketingactiviteiten optimaal rendement opleveren. Bij Vraag&Aanbod bevindt u zich direct bij de bron, waardoor u potentiële klanten met maximale relevantie kunt bereiken. Dit resulteert in zeer doeltreffende promotieactiviteiten.

Hieronder beschrijven we drie mogelijke redenen waarom adverteren bij Vraag&Aanbod nuttig voor u zou kunnen zijn:

  1. Uw dagen zijn gevuld met diverse verantwoordelijkheden, waardoor het van groot belang is dat uw marketinginspanningen efficiënt worden ingezet. Bij Vraag&Aanbod kunt u uw complete doelgroep bereiken met de juiste boodschap op het meest geschikte moment.
  2. Als directeur moet u vele ballen in de lucht houden, en elk budgettaire aspect telt. Bij Vraag&Aanbod streven we ernaar om op kosteneffectieve wijze oplossingen te vinden die voor u werken, zonder concessies te doen aan kwaliteit.
  3. Ontbreekt het u aan voldoende kennis om weloverwogen marketing- en communicatiebeslissingen te nemen? Laat u dan door ons adviseren! Met onze uitgebreide ervaring in zowel marketing als de maakindustrie kunnen we de beste keuzes voor u maken, zodat u met vertrouwen vooruit kunt.

Via het vakblad, nieuwsbrief, website, (virtuele) beurzen en events bereiken we iedere maand meer dan 85.000 bezoekers en volgers.

Vraag&Aanbod maximaliseert uw bedrijfsdoelstelling met onze multimediale campagnes. Maak gebruik van onze uitgebreide aanpak door de kracht van Vraag&Aanbod vakkrant, de veelzijdigheid van de website vraagenaanbod.nl en de impact van de e-mailnieuwsbrief (twee keer per week verstuurd) te combineren. Hiermee breiden we uw merkbekendheid aanzienlijk uit, legt u direct contact met potentiële klanten en versterkt u de impact van uw boodschap.

Vraag&Aanbod is de enige journalistieke informatiebron die een breed scala aan sectoren in de maakindustrie in beeld brengt en bereikt. Dit omvat metaal, kunststoffen, hout, en intern transport. Via verschillende kanalen zoals het gedrukte vakblad, nieuwsbrief, website, en virtuele beurzen en evenementen, weet Vraag&Aanbod onze lezers te informeren en inspireren. Praktisch en to-the-point. Met functies zoals bedrijfsreportages en informatie voor starters, houden we ondernemers op de hoogte van belangrijke initiatieven, technologische ontwikkelingen, uitdagende vraagstukken, en samenwerkingskansen binnen deze dynamische sector. Onze doelstelling is om praktische en direct toepasbare informatie te verstrekken die zowel informeert als inspireert.

Via verschillende kanalen zoals het gedrukte vakblad, nieuwsbrief, website, en virtuele beurzen en evenementen, weet Vraag&Aanbod onze lezers te informeren en inspireren. Praktisch en to-the-point. Met functies zoals bedrijfsreportages en informatie voor starters, houden we ondernemers op de hoogte van belangrijke initiatieven, technologische ontwikkelingen, uitdagende vraagstukken, en samenwerkingskansen binnen deze dynamische sector. Onze doelstelling is om praktische en direct toepasbare informatie te verstrekken die zowel informeert als inspireert.

Vraag&Aanbod begrijpt dat het soms een uitdaging kan zijn om de perfecte advertentievorm te kiezen die aansluit bij uw doelstellingen en behoeften. Wij staan klaar om u te helpen en u te voorzien van deskundig advies. Vul onze vragenlijst in en ontvang kosteloos een op maat gemaakt advies over de meest geschikte manier van adverteren voor uw doelstellingen.

 

Neem contact op voor advertentiemogelijkheden

Naam