Marktprijzen

In onderstaande tabel treft u de actuele prijzen in de maakindustrie. Wekelijkse update van materiaalprijzen van kunststof-, metaal en schroot (oud ijzer). Per week wordt per materiaalsoort aangegeven of het een stijging of een daling van de marktprijs betreft. Naast de wekelijkse koers heeft ieder materiaal een eigen pagina met grafiek waarin ook de historie van de marktprijzen is terug te vinden.

Het wordt aangeraden om dit blok in een andere browser dan Explorer te lezen. Klik op de blauwe pijltjes om alle prijzen te zien.

Kunststofprijzen, commodities

Wekelijks overzicht van de huidige gangbare grondstoffen, in grotere volumes, per silowagen geleverd. Volume speelt een belangrijke rol in de prijs, daarnaast speelt continuïteit en beschikbaarheid ook een rol. De noteringen worden gegeven door een gemiddelde te berekenen tussen gepubliceerde contractprijzen en actuele spotprijzen op de markt.

Kunststofprijzen, technische polymeren

Wekelijks overzicht van de huidige technische grondstof prijzen, in hoeveelheden van 5 ton, geleverd in zakken op pallets. De noteringen worden gegeven door een gemiddelde te berekenen tussen gepubliceerde contractprijzen en actuele spotprijzen op de markt.

Bent u op zoek naar de laatste ontwikkelingen van de staalprijzen? Met onze staal index weet u wat er speelt in de staalmarkt. De prijzen van staal zijn continu in beweging. Met onze staalprijzen index ziet u de prijzen van warmgewalste coils, kwartgewalste coils, kwartoplaat, sendzmir verz coils en kwartoplaat.