Schrootprijzen

De schootprijzen zijn continu in beweging. In een snel veranderde markt is dit een logisch gevolg. Zo ook van schroot. Vraag&Aanbod houdt daarom de ontwikkeling in de markt zorgvuldig in de gaten. U vindt u de actuele marktprijzen van schroot nauwkeurig via onze prijzenindex. Zo weet u precies wat er speelt en wat de actuele schrootprijzen zijn.

Productsoorten binnen schrootprijzen

Voor de actuele schrootprijzen kijkt Vraag&Aanbod naar verschillende grondstoffen die onder schroot vallen. De volgende prijzen houden wij voor u bij:

Al deze verschillende indexcijfers bieden u gedetailleerde overzicht van de prijzen van schroot. Zo weet u wat er speelt  in de snel veranderde markt.

Invloeden op marktprijzen

Zoals bij ieder grondstof kunnen de marktprijzen erg variëren, zo ook de schrootprijzen. Hoe komt dat en wat beïnvloedt de actuele prijzen? De invloed van de markt is hoog. Wanneer de vraag van schroot groot is, dan kan dit invloed zijn op de prijs. De vraag hangt natuurlijk ook af van het aanbod. Is de vraag hoog en aanbod beperkt, dan zullen de schrootprijzen stijgen.

Meer marktprijzen bekijken?

Van schrootprijzen tot staalprijzen; u vindt het op Vraag&Aanbod. Wij vinden het belangrijk om vakgenoten in maakindustrie van relevante informatie te voorzien. Wij hebben daarom alle marktprijzen voor u verzameld en in overzicht weergegeven. Zo weet u wat er speelt in de markt. Bekijk hiervoor onze markprijzen. De marktprijzen zijn onderverdeeld in schroot, staal, metaal en kunststoffen.