Verhoog uw zichtbaarheid via Vraag&Aanbod

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van potentiële klanten en partners in de technische sector? Dan is het aanmelden voor de branchegids op Vraag&Aanbod de perfecte keuze voor u!

Met meer dan 63.000 unieke bezoekers per maand en een groot netwerk van ondernemers en directeuren in de technische sector, is Vraag&Aanbod dé plek om uw bedrijf te profileren. Door uw bedrijf op te nemen in onze branchegids, vergroot u uw online zichtbaarheid en bereikt u een breed publiek (van verspaners, machinebouwers, plaatbewerkers tot toeleveranciers) die op zoek zijn naar de beste bedrijven in hun vakgebied.

Blijf niet achter in de competitieve wereld van de maakindustrie. Met de branchegids op Vraag&Aanbod kunt u uw bedrijf op de kaart zetten en uw online aanwezigheid versterken. Klaar om te beginnen? Meld uw bedrijf aan.

Wat ontvangt u bij de verschillende bedrijfsprofielen?

Basis vermelding

Met een minimale investering van €25,- per jaar geeft u uw bedrijf de exposure binnen de maakindustrie. Door uw bedrijf op te nemen in onze branchegids, creëert u een directe connectie met uw doelgroep. Met de basis vermelding deelt u uw NAW-gegevens en contactinformatie in branchegids.

Nieuwswaardige ingestuurde berichten van bedrijven worden – na beoordeling door de redactie* – gepubliceerd in onze geprinte en online uitgaven. Onderaan de onlineversie van het nieuwsbericht wordt een link gemaakt naar uw contactgegevens en uw website.

Volledig profiel

Breid uw online aanwezigheid uit met een volledig bedrijfsprofiel voor maar €425,- per jaar. Deze uitgebreide vermelding biedt een allesomvattende presentatie van uw bedrijf, waarmee u zich onderscheidt en een blijvende indruk achterlaat.

Naast uw NAW-gegevens en contactgegevens krijgt u bij een volledig bedrijfsprofiel ook een vermelding naar uw social media kanalen. Daarnaast is er alle ruimte voor een omschrijving van uw bedrijf.

Versterk uw online reputatie met een do-follow link naar uw website, wat niet alleen uw zichtbaarheid vergroot maar ook uw SEO-impact versterkt.

Bovendien wordt uw bedrijfsnaam en logo prominent weergegeven op verschillende pagina’s binnen onze engineersonline.nl website, inclusief de homepagina.

Nieuwswaardige ingestuurde berichten van bedrijven worden – na beoordeling door de redactie* – gepubliceerd in onze geprinte en online uitgaven. Onderaan de onlineversie van het nieuwsbericht wordt een link gemaakt naar uw bedrijfsprofiel, contactgegevens en uw website. Tevens wordt het nieuwsbericht toegevoegd aan uw persoonlijke bedrijfsprofiel in de branchegids. Dit betekent dat al uw nieuws onderaan het bedrijfsprofiel terug te vinden zijn. Kijk hier voor een voorbeeld. Hiermee krijgt u een compleet overzicht van uw bedrijfsinformatie aangevuld met het meest relevante bedrijfsnieuws gericht op uw potentiële klant.

Op de actueel nieuwspagina’s worden relevante bedrijven met bedrijfsprofiel uit de branchegids getoond.

*De redactie checkt de ingestuurde berichten op o.a. actualiteit, relevantie voor de lezers en de mate van commerciële inhoud.

Partners

Wanneer u partner bent, krijgt u alle voordelen van het volledig profiel én u ontvangt een gepersonaliseerde landingspagina op engineersonline.nl. Kijk hier voor een voorbeeld van een gepersonaliseerde landingspagina.

Hiernaast bent u zichtbaar met uw naam en logo op onze homepage onder het kopje brancheparteners.

U ontvangt remarketing op uw bedrijfprofiel. Dit betekent dat er advertenties worden getoond aan mensen die eerder interactie hebben gehad met uw bedrijfsprofiel. Het doel van remarketing is om eerdere bezoekers opnieuw te betrekken, hen te herinneren aan het merk of product, en hen te stimuleren tot verdere actie, zoals een aankoop of aanvullende interactie.

Er wordt samen met onze sales een gepersonaliseerd advertentieplan gemaakt om uw profiel te promoten. We kijken hierbij naar uw bedrijfsdoelen en gewenst resultaat voor uw bedrijf.

Waarom aanmelden bij de branchegids?

✔ Bereik meer dan 63.000 unieke bezoekers per maand.
✔ Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van professionals in de maakindustrie.
✔ Vergroot uw online zichtbaarheid en trek de aandacht van potentiële klanten en partners.
✔ Zet uw bedrijf in de schijnwerpers en versterk uw online aanwezigheid.
✔ Profiteer van de voordelen en kansen die de branchegids te bieden heeft.

Liever eerst nog meer weten over de branchegids? Bel of mail Eddy Noorman.
Contactgegevens:
Telefoonnummer: 06 – 53 32 56 81
Mail: E.Noorman@mybusinessmedia.nl