Al bijna honderd jaar een begrip in metaalbewerking

Downloads

Download hier onze meest recente brochures en catalogussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Download nu

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze producten of diensten? Twijfel niet en neem via de onderstaande knop contact met ons op. We proberen zo snel mogelijk een reactie te geven.

Meer informatie

Over ons

Orfa Visser (Ornamentenfabriek Visser) is al bijna 100 jaar actief in de meest uiteenlopende branches. Belangrijke criteria bij het selecteren van een toeleverancier zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en efficiency.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze producten?

Dieptrekken

Metaal vervormen middels dieptrekken is één van de 4 activiteiten van Orfa Visser, waarbij het metaal wordt vervormd door een pers. Dieptrekken is de ideale manier om metaal naadloos te vervormen. De techniek is bruikbaar voor allerhande soorten metaal en geschikt om veel verschillende soorten vormen te produceren. Orfa Visser beschikt naast dieptrekpersen met een maximale capaciteit van 400 ton ook over diverse excenterpersen en is een ware specialist in dieptrekken. Orfa Visser past automatische dieptrektechnieken toe, waarbij er tevens gebruik kan worden gemaakt van een gerobotiseerd aan- en afvoertraject.

Flenswalsen

Flenswalsen is één van de 4 activiteiten van Orfa Visser. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van speciaal voor ons ontwikkelde flenswalsmachines. Hiermee worden flenzen en düses vervaardigd, aan gewalste en gelaste rompen, ten behoeve van in- en uitstroomconussen, venturi’s en tal van metalen verloop- en verbindingsstukken, o.a. voor ventilatietechniek.

Forceren metaal

Naadloos metaal vervormen middels forceren. Het is één van de 4 activiteiten van Orfa Visser. De eindproducten van het forceren van metaal zijn ronde vormen die in grootte variëren van een vingerhoed tot een tank- of silobodem. Zelfs een diameter van bijna drie meter is mogelijk.

Lassen

Lassen is één van de vele processen waarvoor u bij Orfa Visser terecht kunt. En hoewel er niets zo flexibel is als de traditionele lasmethode, biedt robotlassen voldoende flexibiliteit om kleine partijen met een terugkerend patroon te lassen. Daarnaast kent robotlassen enkele bijzondere voordelen die bepalend kunnen zijn voor deze keus.