Mybusinessmedia Holding B.V.

Meld uw bedrijf aan
Categorieën: (1)

Onze ambitie is om de MKB’ers van Nederland te informeren, te inspireren en te helpen hun klanten te bereiken en te binden. Daar zetten we ons elke dag met passie en veel plezier voor in.

Actuele relevante informatie

Het is niet altijd eenvoudig om van de laatste ontwikkelingen in de eigen sector op de hoogte te zijn. Te weten welke veranderingen belangrijk zijn én hoe daarop in te spelen. MYbusinessmedia voorziet de MKB’er en vakprofessional van actuele en relevante informatie op en over zijn vakgebied. We produceren marktleidende vakbladen, websites, nieuwsbrieven, en events voor de sectoren: engineering en de (maak)industrie.

(Online) Media & marketing partner

Met onze A-merken bieden wij adverteerders een platform om meer dan 200.000 MKB’ers en vakprofessionals te bereiken, te raken en te binden. EngineersOnline, Vraag&Aanbod en Kunststof & Rubber zijn enkele van die merken. Met maatwerkoplossingen helpen we als (online) media en marketing partner, adverteerders om niet alleen bestaande klanten te bereiken, maar ook nieuwe klanten en doelgroepen te ontdekken. We reiken daarvoor niet alleen de middelen aan, maar helpen ook met (strategisch) advies en uitvoering.