Drie bedrijven in één groep

Foto van: Rolf Elling
Geschreven door Rolf Elling

The Machinery Group is een groep van drie bedrijven Consmema, Rothi en KTB-Machinery, die oplossingen bedenkt en hoogwaardige producten in staal, rvs en aluminium levert. Vanaf 2017 gezamenlijk gevestigd in Hattemerbroek.

Tags:
V.l.n.r.: Paul Frietema, Wouter van Laar en Hans ter Beest. (Foto: Rolf Elling)

De bedrijven zijn actief in de prefab betonindustrie, maakindustrie, machinebouw en metaalwerken. Elk bedrijf heeft zo zijn eigen specialismen en gezamenlijk maakt dit ze sterk. ‘Waar de gelegenheid zich voordoet, werken we samen, maar ook de eigen zelfstandigheid is aanwezig. We hebben kundige en ervaren vakmensen die graag meedenken over de beste oplossing voor hetgeen de klanten vragen. Geen project is voor ons te groot of te klein.

KTB Machinery

KTB Machinery richt zich op het ontwerpen, leveren en installeren van speciaalmachines en constructies, uitgebreid met geavanceerde automatisering voor innovatieve turn-key projecten. De opdrachtgevers bevinden zich zowel in het binnen- als buitenland en we werken nauw samen met hen, vanaf de eerste schets tot en met de ingebruikname en het onderhoud.

Consmema

Al bijna 100 jaar levert Consmema hoogwaardige producten en oplossingen in staal, aluminium en RVS. Het is een allround partner die denkt in oplossingen en efficiënt en kwalitatief goed productiewerk levert. Met een klantgerichte en pragmatische aanpak. Van engineering in 3D tot (complexe) lasconstructies, mechanische plaatbewerking, constructiewerk en verspanende bewerkingen.

Rothi

Rothi is actief op het draai-, frees-, las- en revisiewerk. Bekwaam in verspanende bewerkingen en assemblage voor productiemachines in diverse sectoren. Met de aanwezige kennis en ervaring kunnen de medewerkers adviseren over de meest effectieve en efficiënte oplossingen voor het productieproces. De toegepaste materiaalsoorten zijn RVS, aluminium, staal, messing, brons en kunststof.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *