LM Systems

Meld uw bedrijf aan

Bij LM Systems zijn we een vooraanstaande leverancier in de productie-industrie, gespecialiseerd in lineaire technologie. We streven ernaar om onze klanten hoogwaardige producten en diensten aan te bieden, dankzij onze uitgebreide expertise.

Maatwerk in machine-oplossingen: precisie, snelheid en volume voor uw bedrijfssucces

We begrijpen dat precisie, snelheid en volume van cruciaal belang zijn in diverse machine-toepassingen. Daarom streven we ernaar innovatieve oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van onze klanten. Ons doel is om maatwerk te leveren en we hechten veel waarde aan kwaliteit, samenwerking en klantgerichtheid. Naast het aanbieden van lineaire componenten, streven we er ook naar om waardevol advies te bieden en op maat gemaakte oplossingen te leveren die volledig voldoen aan de unieke behoeften van elke klant.

Dé expert in hoogwaardig lineaire techniek voor machinebouw

We zien lineaire techniek als een cruciaal onderdeel in de machinebouw en daarom besteden we hier specialistische aandacht aan. Bij LM Systems combineren we kennis, kwaliteit en drive om de beste keuze voor u te zijn. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige lineaire geleidingen, spindels, lineaire modules of andere machineonderdelen, LM Systems staat voor u klaar. We bieden ook lineaire scans en op maat gemaakte 3D-CAD modellen.

Leveringsbetrouwbaarheid van 99,8%

Bij LM Systems begrijpen we het belang van leveringsbetrouwbaarheid. We streven naar een leveringsbetrouwbaarheid van 99,8% om ervoor te zorgen dat onze klanten tijdig over hun bestellingen kunnen beschikken. We beheren een goed gevulde voorraad, zodat we snel kunnen reageren op de behoeften van onze klanten. Bovendien blijven we voortdurend in contact met onze klanten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en producten. We bieden actuele informatie over onze producten en diensten om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd op de hoogte zijn.