LM Systems/LinMotion verhuisd

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

LM Systems/LinMotion is sinds 20 juni 2022 gevestigd aan de Gildetrom 25, 3905 TB in Veenendaal. In het nieuwe pand is de magazijncapaciteit verdubbeld. Bovendien is er meer ruimte voor engineering en assemblage. Hiermee anticipeert de grootste leverancier van lineairtechniek op verdere groei.

LM Systems/LinMotion verhuisd

“Met de strategische investering in een nieuw pand kunnen wij onze leidende marktpositie in de lineairtechniek uitbouwen en ons nog beter profileren als kennisleider op dit gebied”, zegt Managing Director Ruud de Vos. “Ook de komende jaren verwachten wij een toenemende vraag vanuit de (maak)industrie/machinebouw naar onze lineaire geleidingen, spindels, modules en machine-elementen.”

Cruciaal voor het succes in de lineairmarkt is een gegarandeerde snelle en betrouwbare levering. “Dankzij een verdubbeling van onze opslagcapaciteit kunnen wij nu nog meer producten op voorraad houden. Daarbij helpt de gunstige geografische ligging om ze razendsnel bij onze klanten af te kunnen leveren”, aldus De Vos.

In het nieuwe pand hebben ook engineering en assemblage ruimte om verder te groeien. Het engineeringteam voorziet klanten in specialistische ondersteuning in de ontwerpfase van hun machines. Hier ziet Ruud de Vos steeds meer vraag naar. Datzelfde geldt voor maatwerkmodificaties. “Tegelijkertijd investeert LM Systems in de uitbreiding van faciliteiten. Hiermee kunnen wij aan de toenemende vraag voldoen en blijven we ook op dit gebied voorop lopen in de lineairtechniek.”

Contactgegevens
AdresGildetrom 25
Postcode en plaats
3905 TB Veenendaal
Telefoon0318-554615
E-mail
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *