zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Alle dertien goed'


Deventer, 12 juli 2018
Auteur:
Rolf Elling
Aangezien we toch even een aantal weken in de vakantiemodus zitten, in deze, pak hem beet 350 woorden, een vakantiepuzzeltje. Nog niet eerder gedaan in deze rubriek, maar waarom ook niet. Gewoon even lekker meedoen, per email de antwoorden inzenden en meedingen naar een leuk prijsje. Een aardigheidje dat dan weer wel, maar ik beloof u dat ik het persoonlijk kom brengen.

Wat is de bedoeling. Nu, we hebben in onze uitgave Vraag & Aanbod (gelukkig) veel advertenties staan waarvan ik een aantal omschrijf of even een deel uit de advertentie noem. U raadt het al, geef mij de correcte adverteerders en wellicht aan u de eer om het prijsje van mij in ontvangst te nemen. Begin ik even met een voorbeeld. Puzzeltje met 9 cijfers, het antwoord is dan Sudoku. Niet zo moeilijk lijkt me. Ik verwacht dan ook vele inzendingen en u snapt het al over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Hier zijn ze dan: 1. dag en nacht in touw / 2. ... levert meer / 3. met een pootje van de beer / 4. ... binnen vijf werkdagen / 5. dikke wand / 6. hijsen maar / 7. naar hoger niveau / 8. met gaten uit voorraad / 9. als het lastig wordt / 10. grenzeloos / 11. nieuwkomer in de profklasse /12. 10.000 op voorraad; das hard man / 13. partner met 1 totaalpakket. Mail de antwoorden naar rolfelling@vraagenaanbod.nl. de uiterlijke inzenddatum is 1 & 2018. Succes. En uuuh, medewerkers aan Vraag & Aanbod zijn uitgesloten van deelname.

 

Rolf Elling, hoofdredacteur

 

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts