zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Körber verkoopt United Grinding aan investeerders


Bern (CH), 12 juli 2018
De United Grinding Groep, een van ’s werelds grootste fabrikanten van werktuigmachines, heeft een nieuwe eigenaar: een investeerdersgroep onder leiding van de Zwitserse BZ Bank Aktiengesellschaft. De verkoop van de groep door de technologiegroep Körber AG is eind juni 2018 met goedkeuring van de verantwoordelijke toezichthoudende autoriteiten afgerond.

United Grinding Group is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van precisiemachines voor slijp-, eroderings-, lasersnij-, gecombineerde bewerkings- en meetprocessen met de acht bedrijfsmerken Blohm, Ewag, Jung, Mägerle, Mikrosa, Schaudt, Studer en Walter. De groep stelt ongeveer 2.400 mensen tewerk en heeft wereldwijd meer dan 20 productie-, service- en verkooplocaties en vertegenwoordigers via derden.

 

De slijpmachinefabrikanten Blohm, Jung, Mägerle, Studer, Schaudt en Mikrosa worden in Nederland vertegenwoordigd door De Ridder THO in Best. De United Grinding-groep heeft zich de afgelopen jaren zeer positief ontwikkeld en heeft haar sterke positie op de markt voor werktuigmachines verder kunnen uitbouwen. Investeringen in innovatieve oplossingen, moderne productietechnologieën, de internationale vestigingen van de Groep en een consequente focus op de voordelen voor de klant droegen bij tot de positieve ontwikkeling. De nieuwe eigenaren willen samen met United Grinding deze succesvolle koers voortzetten en de succesvolle koers die zij tot nu toe hebben gevolgd consequent voortzetten.

 

‘BZ Bank biedt zijn klanten de mogelijkheid om te investeren in een winstgevende internationale industriële groep die een van de toonaangevende aanbieders is in de relevante markten', zegt Martin Ebner, CEO van BZ Bank Aktiengesellschaft. 

 

www.ridder.net
www.grinding.com  

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Beschikbaar - Find your Flex Forces

meer ...
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts