zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Aebi Schmidt uit Holten wint Metaalunie Award


Nieuwegein, 8 maart 2018
'Aebi Schmidt Nederland is de winnaar van de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2018. Aebi Schmidt bouwt ‘Configure to Order' strooi- en veegmachines voor snelwegen, straten en pleinen over het gehele jaar.

Dit mkb-metaalbedrijf heeft zich volgens de jury op excellente wijze onderscheiden omdat ‘het bedrijf onder meer gebruiksdata online verzamelt waardoor predictive maintenance onderdeel van het pakket is geworden en een aftersales dienstenpakket is ontwikkeld', motiveerde Van Straalen de keuze voor het bedrijf.

 

Top-maakbedrijven

Namens Aebi Schmidt ontvingen de directeuren Arjan Ester en Fred Harbers de Metaalunie Award uit handen van de juryvoorzitter. Metaalunievoorzitter Fried Kaanen overhandigde het winnende bedrijf een cheque ter waarde van 5.000 euro. De jury noemde alle drie genomineerde bedrijven, naast Aebi Schmidt Nederland ook Thalens PPS uit Drouwenermond en Wagenbouw Hapert 'aansprekende top-maakbedrijven'.

 

Aebi Schmidt Nederland

Aebi Schmidt bouwt ‘Configure to Order' strooi- en veegmachines voor snelwegen, straten en pleinen over het gehele jaar. Het bedrijf kent een cyclische jaarpatroon in verkoop en in bezetting. Het heeft zijn piek in de maanden aansluitend aan de zomer: kwartaal 3 en 4 en bouwt de piek af in kwartaal 1 en 2.

 

De uitreiking van de Award vond plaats tijdens de Avond van de Maakindustrie, dit jaar voor het eerst plaatsvindend in Jaarbeurs Utrecht. Deze avond vervult de behoefte van een gezamenlijke feestavond voor de gehele branche. Een belangrijk onderdeel van het programma was het uitreiken van de Maakindustrie Awards.

 

TechniShow en NRK awards

Zo zijn naast de Metaalunie Smart Manufacturing Award ook de TechniShow Innovation Awards 2018 en de NRK innovatie Award uitgereikt. Met de uitreiking van de verschillende awards werden de bedrijven uit de maakindustrie in de schijnwerpers gezet en lieten ze zien hoe innovatief, succesvol en belangrijk ze voor de industrie zijn. Dat maakte de Avond van de Maakindustrie ook een graadmeter voor de Nederlandse economie.

 

Aebi Schmidt uit Holten wint Metaalunie Award'
Van links naar rechts: Arjan Ester, Fred Harbers, Michaël van Straalen en Fried Kaanen. (Foto: Gerard ten Bulte)
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Beschikbaar - Find your Flex Forces

meer ...
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts