Maakindustrie Expo 2024: Innovatie, kennisdeling en samenwerking

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

Maakindustrie Expo, die op 15 en 16 mei plaatsvond in de Evenementenhal Hardenberg, bood een inspirerende omgeving waar innovatie en samenwerking centraal stonden. De organisatie kijkt met veel enthousiasme uit naar de volgende editie van de Maakindustrie Expo, die gepland staat op 16 en 17 april 2025.

Tags:

Tijdens de beurs werd er volop genetwerkt en kennis uitgewisseld. Bezoekers en exposanten hadden de gelegenheid om de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de sector te ontdekken, wat leidde tot waardevolle inzichten en nieuwe samenwerkingen. De energie en het enthousiasme op de beursvloer benadrukten de kracht van het samenbrengen van mensen en ideeën.

Een van de hoogtepunten van Maakindustrie Expo 2024 was de bruisende hackathon. Meer dan 100 studenten deden mee en lieten hun creativiteit, doorzettingsvermogen en innovatieve ideeën de vrije loop om oplossingen te bedenken voor het ‘bedrijf van de toekomst’. De hackathon zorgde voor veel dynamiek en zette de toon voor de toekomst van de industrie.

De LinkedIn-sessies van Jorrit van Drieënhuizen trokken volle zalen. De sessies boden inzichten en praktische tips die de deelnemers direct in hun dagelijkse praktijk kunnen toepassen. De reacties van de deelnemers bevestigen het belang van zulke educatieve onderdelen op de beurs.

‘Deze editie van de Maakindustrie Expo heeft laten zien hoe belangrijk het is om een platform te hebben waar professionals en innovators samenkomen om ideeën uit te wisselen en samen te werken aan de toekomst van de maakindustrie’, aldus de organisatie. ‘We zijn trots op de betrokkenheid en het enthousiasme van alle deelnemers en bezoekers.’

De volgende editie van Maakindustrie Expo staat gepland op 16 en 17 april 2025. De openingstijden zullen dan gewijzigd zijn naar 11.00 – 18.00 uur.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *