Comhan Holland B.V.

Meld uw bedrijf aan

Comhan Holland B.V. is een voorraadhoudende en producerende groothandel van aluminium profielen, aluminium platen en aluminium systemen. We leveren aluminium aan bedrijven in de bouw, industrie en visuele communicatie. Daarnaast hebben we heel veel kennis in huis. Dit maakt Comhan de ideale partner bij grote, maar ook kleinere projecten.

MAATWERK

Met inmiddels meer dan 70 jaar ervaring weten we als aluminium leverancier altijd snel en kundig op elke vraag in ons vakgebied te antwoorden. Heeft u maatwerk nodig of een eigen uniek profiel? Dan bent u bij Comhan aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor aluminium op maat. We helpen bij de ontwikkeling en productie van uw profiel, houden het indien gewenst voor u op voorraad en leveren het vervolgens op afroep aan op het juiste adres.

ALUMINIUM VOOR BOUW EN INDUSTRIE

Als geen ander weet Comhan aan welke eisen aluminium zetwerk voor de bouw en industrie moet voldoen. Zeker als het gaat om zichtwerk is het belangrijk dat de producten van hoge kwaliteit zijn.

In ons assortiment vindt u onder meer aluminium gevelbekleding systemen zoals waterslagen, aluminium composiet platen en zonwering onderdelen. Deze, en vele andere systemen, kunt u bij Comhan al vanaf 1 stuk of in bulk uit voorraad bestellen.

SYSTEMEN VOOR VISUELE COMMUNICATIE

Daarnaast ontwikkelt Comhan al meer dan 35 jaar in eigen huis aluminium systemen voor visuele communicatie. Van verlichte of onverlichte textielframes om binnen toe te passen tot grote doek-spansystemen voor buiten. Van terrasscherm systemen die zowel functioneel als decoratief toepasbaar zijn (bijvoorbeeld als reclamemiddel) tot bewegwijzering systemen en reclamezuilen die met LED-verlichting als lichtreclame ingezet kunnen worden.

Vindt u in ons uitgebreide assortiment toch niet het systeem dat u zoekt? Comhan ontwikkelt continu nieuwe systemen en denkt graag met u mee!

Neem contact via comhan@comhan.com of 0297 513 636.