Prins Staal en De Boer Staal samen verder onder ROTO Groep

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

Prins Staal uit Haarlem en De Boer Staal uit Uitgeest gaan samen verder. Dit betekent dat Prins Staal zich aansluit bij de ROTO Groep, waar De Boer Staal al onderdeel van is. Deze fusie versterkt de marktpositie van de ROTO Groep in de staalverwerkingsmarkt.

Foto: ROTO Groep

Beide bedrijven, bekende familiebedrijven in Noord-Holland, combineren hun expertise en ervaring op het gebied van staal snijden en bewerken. Door deze bundeling kunnen ze hun klanten in onder andere de infrastructuur, bouw, machine- en scheepsbouw beter bedienen.

Verhuizing

Een belangrijk onderdeel van de samenwerking is de verhuizing van Prins Staal naar de locatie van De Boer Staal in Uitgeest, gepland voor eind 2024 of begin 2025. Tot die tijd blijven beide bedrijven afzonderlijk opereren om continuïteit voor hun klanten te waarborgen. De directie van het gefuseerde bedrijf, Prins De Boer Staal, zal bestaan uit de huidige directeuren van beide bedrijven.

Petra van Saaze, CEO, en Bas Zaal, CFO van ROTO Groep, benadrukken dat de fusie past binnen de strategische focus op technologische innovatie en duurzame bedrijfsvoering. Ze kijken uit naar de samenwerking en het verwelkomen van de collega’s van Prins Staal binnen de groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *