Metaalbewerkingsmachines in de veiling

Bij industrieel veilinghuis voor gebruikte machines Surplex vindt op 29 november een veiling met keuze uit bijna honderd gebruikte machines en accessoires uit de metaalbewerking plaats – beschikbaar op verschillende locaties in België en Nederland.

Tags:
Een uiteenlopend aanbod voor metaalbewerking: bij de aanstaande veiling worden bijna honderd machines aangeboden, daaronder bewerkingscentra, draai- en freesmachines en persen. (Foto: Surplex)

Onder de bijna honderd machines bevinden zich onder andere:

  • Verticale bewerkingscentra: SCHIESS-ASCA VertiTurn 2020iM en AXA VHC-3-6000-XTS-50, ITALMAC Spring 4A 4000 CNC
  • 5-assig universeel bewerkingscentrum: DECKEL MAHO DMU 125 P hi-dyn
  • LTI doorloop hardingsoven
  • BYSTRONIC BySprint Fiber 3015 CNC-Fiberlaser en bijpassend BYSTRONIC ByTrans be- en ontlaadsysteem

Deze apparaten bieden effectieve oplossingen voor complexe bewerkingsproblemen en staan bekend om hun duurzaamheid en sterke prestaties. De machines bevinden zich op verschillende locaties in België en Nederland en kunnen op afspraak worden bezichtigd. De specialisten van Surplex helpen bij de koopoverweging, het regelen van transport en met douaneformaliteiten.

Duurzaamheid

De keuze voor gebruikte machines is niet alleen economisch zinnig, maar levert ook een bijdrage aan de duurzaamheid in de industrie. Door gebruikte apparatuur te kopen, dragen de kopers bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk, omdat er fors grondstoffen worden bespaard door elke machine die niet nieuw gebouwd hoeft te worden. Zo werd in 2022 alleen al door de handel op Surplex.com meer dan 25.000 ton CO2 bespaard. Deelname aan een veiling is dan ook een interessante mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de bescherming van het milieu.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *