Ontmoeten relaties en zoeken naar personeel

Foto van: Rolf Elling
Geschreven door Rolf Elling

Maakindustrie Expo in Evenementenhal Hardenberg is een tweedaags event (15 en 16 mei) voor de Nederlandse maakindustrie. Woensdag 15 mei was de eerste dag en uiteraard was Vraag&Aanbod aanwezig (standnummer 421) om bedrijven te spreken over dit event. De eerste berichten hierbij. (later meer). In de papieren uitgave volgt de nabeschouwing in uitgave 11.

Tags:
Geert Horstra en Natalie Börger op de stand tijdens Maakindustrie Expo. (Foto: Rolf Elling)

Horstra Technology is wederom present op de Maakindustrie Expo. ‘Het gaat ons vooral on het ontmoeten van relaties en potentiële klanten. Maar ook zoeken we naar nieuw personeel. Inmiddels zijn we gegroeid naar zestig medewerkers. En de groei zit er nog steeds in. Nieuw personeel vinden is best nog wel lastig, vertelt directeur-eigenaar Geert Horstra. Dat gold overigens niet voor de zoektocht naar een nieuwe kwaliteitsmedewerker. Bij Horstra Technology is recent Natalie Börger begonnen als kwaliteitsmedewerker. Zij bewaakt alle certificeringen en ISO-normeringen en zorgt dat ze worden aangepast en zo actueel blijven. Ook voert ze verbetertrajecten door binnen de gehele organisatie.

Natalie werkte hiervoor bij het metaalbedrijf Witte van Moort en heeft hier de nodige ervaringen opgedaan in de metaalsector. Verder is ze in het bezit van diverse TUV diploma’s. ‘Het gehele kwaliteitsgebeuren is binnen Horstra erg belangrijk, zeker naar de opdrachtgevers toe. Ook benaderen we de opdrachtgevers en bespreken we de kwaliteitsaspecten’, aldus Börger.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *