zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Overname zet Brabant Alucast op dé plek


Oss, 1 januari 1970
Brabant Alucast International in Oss is verkocht aan Janivo Holding. Voor Brabant Alucast betekent dit een definitief afscheid van moederbedrijf Euralcom.

Ook het Portugese bedrijf Alusur, dat gedeeltelijk in bezit was van Euralcom, wordt door Janivo overgenomen. 'We zijn hier enorm blij mee', zegt directeur Rindert Wolters van Brabant Alucast over de overname. 'Deze verkoop zet ons helemaal op de plek waar we willen zijn: van hieruit kunnen we er weer volop tegenaan.' 

 

Brabant Alucast International is gespecialiseerd in het hogedrukgieten van aluminium en magnesium. Het bedrijf ontwikkelt en produceert hogedrukgegoten onderdelen voor de automobielindustrie en verzorgt ook de nabewerking en assemblage daarvan.

 

Door de overname heeft Brabant Alucast, naast de vestigingen in Nederland (Brabant Alucast Products en Brabant Components in Oss en Alu Premetaal in Heijen), Duitsland (Ritter Aluminium in Wendlingen) en Tsjechië (Metal Progres in Strakonice), nu ook productiebedrijven in Portugal (Sonafi in Mameda de Infesta) en Brazilië (Alusur do Brasil in Curitiba).

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts