zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Rubix lijft EFC Filtration in


Son en Breugel, 5 november 2019
Rubix Benelux neemt alle aandelen over van EFC Filtration in Alkmaar, een distributeur van filtratie oplossingen, complete filtersystemen en industriële afsluiters. Na ruim 20 jaar heeft Leo den Brok, eigenaar en oprichter van EFC Filtration, besloten de aandelen over te dragen om de onderneming naar een nieuwe fase te begeleiden. Voor Rubix betekent de overname een significante uitbreiding van haar filtratie activiteiten en een expansie van haar Flow portfolio.
EFC Filtration zal het nieuwe Competence Center voor Filtratie worden binnen Rubix Benelux. Alle medewerkers blijven in dienst en de locatie in Alkmaar wordt gehandhaafd. Met deze overname heeft Leo den Brok de continuïteit van EFC Filtration geborgd en worden nieuwe kansen gerealiseerd. ‘Door onderdeel uit te maken van het Rubix netwerk kan EFC Filtration haar kennis en kunde van filtratie verder verspreiden. Daarnaast biedt het toegang tot een professionele ondersteuning op het gebied van HR, Finance en IT waarbij ik zelf de komende jaren meer tijd krijg om mij te richten op de juiste productoplossingen voor onze gezamenlijke eindklanten.'

Paul van der Rest, CEO van Rubix Benelux: 'Met de kennis en het productportfolio van EFC Filtration creëren we met deze overname een sterk Competence Center in Filtratie voor onze klanten. De filosofie van EFC Filtration, het zijn van een totaalleverancier met een merk onafhankelijk kwalitatief hoogstaand aanbod en als doel de klant te ontzorgen en haar kosten te verlagen, sluit naadloos aan met de visie van Rubix.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts