Maakindustrie Expo richt op bedrijfsontwikkeling en innovatie

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

Maakindustrie Expo, het jaarlijkse evenement dat de maakindustrie samenbrengt om innovaties en zakelijke kansen te ontdekken, presenteert het uitgebreide kennisprogramma voor de editie van 2024. De vakbeurs vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg op woensdag 15 en donderdag 16 mei 2024.

Foto: Maakindustrie Expo

Het programma biedt een breed scala aan sessies gericht op bedrijfsontwikkeling, innovatie en de uitdagingen van het digitale tijdperk. LinkedIn-trainingen, geleid door Social Selling Expert Jorrit Drieënhuizen, staan centraal op woensdag. Bezoekers hebben de mogelijkheid om zich gratis aan te melden voor deze sessies, waarin ze essentiële vaardigheden leren om LinkedIn effectief in te zetten voor hun bedrijfsgroei en zakelijke relaties.

Daarnaast zijn er sessies over de cruciale rol van een praktische bedrijfsstrategie, het aanpakken van uitdagingen in het digitale tijdperk, de waarde van 3D-printen in maakbedrijven en duurzaamheid en export naar het buitenland.

Maakindustrie Expo nodigt alle professionals en geïnteresseerden in de maakindustrie uit om deel te nemen aan dit dynamische kennisprogramma en te profiteren van waardevolle inzichten en netwerkmogelijkheden. Voor meer informatie over Maakindustrie Expo 2024 en het volledige programma, bezoek www.maakindustrie-hardenberg.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *