Combinatie van evenementen richt zich op keuzes in het productontwikkelingsproces

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Mikrocentrum houdt de Manufacturing Technology Conference en het Clean Event dit jaar tegelijkertijd op 16 april. Reden: ‘Om een kwalitatief hoogwaardig product te ontwikkelen is uitgebreide kennis van productietechnieken, technologieën en contamination control essentieel. Het kiezen van de juiste techniek die aansluit bij je product, het naleven van de reinheidseisen en het verkennen van nieuwe productiemethoden zijn cruciale stappen in dit proces.’

Tags:
Foto: Mikrocentrum

Samen bieden zij een platform voor het vergroten van kennis over maakbaarheid, gericht op de (toe)leverketen van OEMs. De evenementen brengen designers en makers samen om inzichten te delen om tot de beste keuzes te komen in het productontwikkelingsproces.

Door reinheidseisen en begrip van maakbaarheid vanaf de eerste ontwerpfase mee te nemen, kunnen ontwerpers producten creëren die voldoen aan de kwaliteitsnormen, regelgeving en compliance-eisen. ‘Dit stuwt de gehele keten naar een hoger niveau.’

De Manufacturing Technology Conference voorziet in kennisdeling middels keynotes, tech talks en ronde tafel gesprekken van onder andere Dr. Stefano Sgobba (Head of the Cern Materials, Metrology and NDT section). Ook is er een masterclass Additive Manufacturing met Additive Industries, Additive Center, Hexagon en ASML.

Industriële reinheid en contamination control

Bedrijven stellen steeds meer eisen aan de reinheid van hun producten omdat ze zien dat particles en moleculaire verontreiniging de werking van hun product negatief beïnvloeden. Daarom staat grip krijgen op het proces van design tot verpakken centraal tijdens de lustrum editie van het Clean event.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *