Brabantse Metaaldagen gaan verder als Nederlandse Metaaldagen

De vorig jaar geïntroduceerde beurs de Brabantse Metaaldagen, zal volgend jaar opnieuw gehouden worden, maar wel onder een andere naam: De Nederlandse Metaaldagen. De

De vorig jaar geïntroduceerde beurs de Brabantse Metaaldagen, zal volgend jaar opnieuw gehouden worden, maar wel onder een andere naam: De Nederlandse Metaaldagen.

Brabantse Metaaldagen gaan verder als Nederlandse Metaaldagen

De Nederlandse Metaaldagen vinden weer plaats in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Uit de evaluatie met bezoekers en exposanten kwam naar voren dat de naam niet passend was voor de innovatieve opzet van het event, aldus Jeroen ter Steege oprichter en organisator van het event. Ook past de nieuwe naam beter bij het gelijktijdig georganiseerde Nederlands Metaalcongres welke een centralere plaats en dominantere rol zal krijgen op de beursvloer.

Zowel de beurs als het congres zullen in 2021 weer in samenwerking met de branchevereniging FPT-VIMAG worden georganiseerd. Inmiddels heeft een aantal grote partijen aangegeven weer te willen deelnemen en hebben de eerste nieuwe deelnemers zich gemeld. Vanaf februari 2020 zal het voor exposanten mogelijk zijn om zich in te schrijven.

Bedrijven die zijn in geïnteresseerd in deelname of meer informatie willen ontvangen kunnen contact opnemen met Jeroen ter Steege via jeroen@unifs.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *