Plaatbewerker lanceert eigen magazine

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

WBM Staalservice heeft een magazine uitgebracht: Leer! Het magazine geeft een beeld van wat WBM doet als opleider voor vmbo’ers, mbo’ers, hbo’ers, zij-instromers, techneuten die willen groeien én voor medewerkers van WBM.

Tags:
Evelien Harbers (links, Marketing & Communicatie) en Marianne Mosselman (HRD-specialist) met de eerste uitgave van Leer! (Foto: WBM Staalservice)

WBM Staalservice is specialist op het gebied van plaatbewerking en een erkend leerbedrijf. Bij het plaatverwerkend staalbedrijf wordt er heel breed naar leren gekeken. ‘We hebben hele uiteenlopende mogelijkheden bij WBM om kennis te maken met en je te verdiepen in het vak van metaalbewerking’, zegt Marianne Mosselman, HRD-specialist bij WBM hierover. ‘Dat zijn events en opleidingstrajecten voor een uiteenlopende doelgroepen; middelbare scholieren, studenten, zij-instromers, techneuten die willen groeien en onze eigen medewerkers.’

Concrete voorbeelden

WBM is regelmatig aanwezig op beroepenmarkten en evenementen voor beroepsoriëntatie en stages op scholen. ‘Op die events wil je in een korte tijd je uitgebreide palet aan mogelijkheden overbrengen aan leerlingen, potentiële stagiaires en werkzoekenden’, vult Evelien Harbers, coördinator Marketing en Communicatie aan. ‘Dat is best veel informatie. Daarnaast hebben mensen behoefte aan concrete voorbeelden, en eventueel welke opleiding daarbij aansluit. In de Leer! hebben we alles op een rijtje gezet met een aantal praktijkvoorbeelden en veel foto’s.’

Geïnteresseerden die een exemplaat willen ontvangen kunnen contact opnemen met Marianne Mosselman en/of Anouk Helsper (HRM-professional bij WBM) via solliciteren@wbm.eu .

Over WBM

WBM Staalservice centrum is een plaatverwerkend staalbedrijf, opgericht door de heer Willemsen en vandaag de dag nog steeds in handen van de familie Willemsen. WBM heeft zich vanaf de start gefocust op het zetten van dik en hoogsterkte staal. Het was één van de eerste bedrijven met de 3D-lasersnijder. Klanten kunnen bij WBM terecht voor het zetten en (3D-)lasersnijden van plaatwerk. Vooral het bewerken van dik, slijtvast en hoogsterkte staal is één van de specialiteiten van WBM. De plaatbewerker is onder meer actief in de markten voor transport, hef- en hijs, land- akker- en bosbouw, automotive en machinebouw.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *