vraagenaanbod.nl

Boode BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
gidsen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 344

Boode BV

Boode is marktleider in het produceren en leveren van hoogwaardige PVC filterbuis en stijgbuis systemen voor waterbronnen. KIWA-, DWi- en WRAS keurmerk en ISO 9001-kwaliteitsgarantie.

Boode maakt filterbuis en stijgbuisproducten, waaronder de Boode Select-serie met een diameter van 26 mm tot 630 mm, Boode CSS continu gesleufd PVC filter, Boode BGP PVC filter met aangeplakte grindomstorting, Boode PAC dubbelwandige PVC filters en Boode HDPE filterbuis en stijgbuis systemen.

Boode is ook distributeur voor aanverwante producten voor grondwaterboringen: RVS filterbuis en stijgbuis systemen van Johnson, boorvloeistoffen en additieven van Baroid Industrial Drilling Products, boorgatafdichtingsproducten van Mikolit en Cebo, PVC lijmen van SABA, boorgatcamerasystemen van PASI en Laval, regeneratie producten van Boresaver, BluePump handpompen, pompen en onderdelen van American Mfg Company.

Hoogwaardige producten voor waterbronnen in combinatie met een uitstekende service en ongeëvenaarde flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat Boode producten wereldwijd met succes worden geïnstalleerd.

volledig profiel

A
-B-
  • BOODE
C
-D-
  • Diverse
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Postbus 27
2760 AA Zevenhuizen Zh
Nederland

Tel. 0180-632744
Fax 0180-633090
www.boode.com
info@boode.com

Zoek