Blog Rolf Elling: Vraag het de Maakdokters

Foto van: Rolf Elling
Geschreven door Rolf Elling

Tijdens de beurs TechniShow en ESEF Maakindustrie biedt Vraag&Aanbod in samenwerking met de specialisten van PKM aan alle ondernemers, bezoekers en standhouders, een unieke gelegenheid om vragen, problemen die er leven binnen het bedrijf voor te leggen aan de specialisten van PKM.

In onze stand zijn op bepaalde momenten tijdens de beursdagen diverse specialisten aanwezig om deze vraagstukken met de ondernemer te bespreken.

Vraag het de Maakdokters dus. Zo zijn er specialisten aanwezig die antwoorden hebben op het gebied van innovatie, digitalisering en automatisering in de maakindustrie. Of op het vlak van normeringen, financieel management en exportbevordering. Alle items en het programma in de volgende beurseditie en de informatie is ook te vinden op www.vraagenaanbod.nl

Kortom, bij vragen, kom naar de Vraag&Aanbod-stand en vraag het de specialisten. 

Maar uiteraard is er ook nog de beurs. Als ondernemer moet je bijblijven, het is geen kwestie van ik zie het wel op mij afkomen, nee zeker niet. Het is een echt een zaak van wat heb ik nu nodig om de toekomst aan te kunnen.

De machinebouwers zijn vaak al een stap verder dan de gebruikers, dus laten zij het licht hierover volop schijnen. Het is aan de makers om dit op te pakken en in te voeren in hun productie. Slimmer, efficiënter, het staat er zo maar, maar het is o zo belangrijk. Daar zijn alle experts het wel over eens.

Een bezoek aan TechniShow en ESEF Maakindustrie is, volgens ingewijden, een absolute must. Vier dagen lang staat Utrecht in het teken van de Nederlandse maakindustrie.

Vier dagen bruisende maak, vier dagen lang bruisende makers. U vindt Vraag en Aanbod in hal 8, standnummer B003.

Rolf Elling, hoofdredacteur

rolfelling@vraagenaanbod.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *