Blog Rolf Elling: Twee-eiige tweeling

Foto van: De redactie
Geplaatst door De redactie

Het grootste evenement voor de maakindustrie binnen de Benelux staat op het punt om te beginnen. Natuurlijk heb ik het over TechniShow en ESEF Maakindustrie, twee beurzen waarbij de bezoekers zich kunnen verheerlijken aan innovaties, nieuwe machines, technieken en allerlei andere toebehoren.

Want dat deze er zijn, staat vast. Mede daarom blijft dit een event dat zeker de moeite waard is. Ook al doe je als ondernemer maar een of twee eyeopeners op, die direct toe te passen zijn in de bedrijfsvoering, loont een bezoek zich al.

Het zijn twee beurzen die voor iedereen in de maakindustrie interessant zijn, deze twee-eiige tweeling, de makers aan de ene kant een de leveranciers hiervoor aan de andere kant. Met een goede voorbereiding heb je in één dag alle informatie waarnaar je op zoek bent. En als je dan ook nog een of meer van de vele inspirerende lezingen meeneemt, kan een bezoek eigenlijk niet meer stuk.

Als mediapartner van TechniShow en hoofdmediapartner van ESEF Maakindustrie staan wij er met Vraag&Aanbod natuurlijk ook. Met de Maakdokters die raad weten op vragen die er bij de ondernemers leven.

In de laatste uitgave van Vraag&Aanbod (nummer 4) onder meer de exposantenlijsten en plattegronden. Ook veel informatie over de presentaties van diverse bedrijven.

Vraag&Aanbod staat in hal 8, standnummer B.003.

Graag wens ik u een goede beurs en wees welkom.

Rolf Elling, hoofdredacteur

rolfelling@vraagenaanbod.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *