Blog Rolf Elling: Lekkere mix in de maak

Foto van: Rolf Elling
Geschreven door Rolf Elling

Het waren vier mooie dagen in Utrecht. Zowel op de TechniShow als ESEF Maakindustrie hadden de exposanten over de aandacht van bezoekers niet te klagen. Uiteraard trok al het machinegeweld in de hallen van TechniShow meer bezoekers dan het meer ‘stillere’ ESEF Maakindustrie, maar de meeste exposanten waren ook op ESEF Maakindustrie positief verrast door de belangstelling.

Beiden beurzen waren dus weer terug in de periode die we met zijn allen zijn gewend, in het prille voorjaar in maart en dan in de even jaren. ESEF Maakindustrie was neergestreken in de hallen drie en vier, aangezien de hallen  één en twee ten prooi zijn gevallen aan de sloophamer. Hier worden woon- annex kantoorpanden gebouwd.

Veel innovaties, veel aan uitwisselen van kennis en veel netwerkmogelijkheden. Het waren de belangrijkste ingrediënten van deze vakbeurzen. Vooral belangrijk voor ondernemers om de focus op en voor de toekomst scherp te krijgen en met elkaar hierover te sparren. Het blijft wat mij betreft belangrijk.

Als ondernemer moet je immers bijblijven, het is zeker geen kwestie van ik zie het wel op mij afkomen, nee zeker niet. Het is een echt een zaak van wat heb ik nu nodig om de toekomst aan te kunnen.

Rolf Elling, hoofdredacteur

rolfelling@vraagenaanbod.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *