Van Leeuwen introduceert nieuwe buizen van CO2-gereduceerd staal

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

De Van Leeuwen Buizen Groep zet een eigen merk voor buisproducten van CO2-gereduceerd staal in de markt, genaamd Van Leeuwen Impact. Dit paraplumerk vertegenwoordigt een nieuwe lijn buizen van CO2-gereduceerd staal, vervaardigd door meerdere gewaardeerde Europese buisfabrikanten.

Joop Sassen (r), CEO Van Leeuwen en Hans Weersma, lid van de Raad van Bestuur, presenteren de CO2-gereduceerde buizen in het magazijn in Zwijndrecht. (Foto: Van Leeuwen)

Met de introductie van Van Leeuwen Impact ondersteunt Van Leeuwen de duurzaamheidsambities van haar partners en klanten in de markt van stalen buizen. Klanten zoeken steeds vaker naar duurzame oplossingen. Van Leeuwen Impact biedt bedrijven een manier om hun CO2-voetafdruk te verkleinen zonder concessies te doen aan de productkwaliteit of productprestaties, aldus het bedrijf.

Van Leeuwen Impact stalen buizen en buisproducten zijn afkomstig van fabrikanten die zich net als Van Leeuwen sterk maken voor duurzaamheid. Het merk Impact biedt een duurzaam alternatief voor en/of aanvulling op traditionele stalen buizen, waarmee bedrijven hun doelen kunnen bereiken en tegelijkertijd hun impact op het milieu kunnen minimaliseren.

Het Impact CO2-gereduceerde productaanbod is geschikt voor een breed scala aan toepassingen binnen de marktsegmenten Industry en Energy waaraan Van Leeuwen levert. Door te kiezen voor Van Leeuwen Impact kunnen bedrijven laten zien dat ze zich inzetten voor een duurzamere toekomst.

Joop Sassen, CEO en lid van de Raad van Bestuur: ‘Als een van de grootste buizendistributeurs ter wereld wil de Van Leeuwen Buizen Groep voorop lopen in het duurzaam ondernemen, en het bevorderen daarvan, in de gehele waardeketen. In nauwe samenwerking met onze partners in de toeleveringsketen leggen we ons toe op het opslaan en distribueren van een volledig assortiment CO2-gereduceerde stalen buizen. We zijn er trots op dat we met ons Van Leeuwen Impact merk onze klanten een duurzame oplossing bieden, waarmee we hun ambities ondersteunen om hun impact op het milieu te verkleinen.’

Meer lezen over Van Leeuwen?
Van Leeuwen Buizen Groep wekt genoeg op voor totale eigen elektriciteitsbehoefte
Stoere vrouw in de techniek: Patricia van Leeuwen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *