zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Vooruitblik naar de FMB-Toeleveranciersbeurs Machinebouw


Bad Salzuflen (DE), 15 mei 2020
Goed nieuws voor de organisatoren van FMB: vanaf 30 mei 2020 mogen in Noordrijn-Westfalen opnieuw vakbeurzen en congressen plaatsvinden. Omdat de periode tussen deze datum en de aanvang van de beurs op 4 november zo lang is, bestaat er hoop voor een verdere versoepeling van de coronamaatregelen.

De organisatoren peilden bij de exposanten naar het huidige klimaat en daaruit is gebleken dat de
toeleveranciers van de machinebouw het de voorbije twee maanden moesten stellen zonder de vertrouwde communicatiekanalen in de verkoop zoals beurzen en bedrijfsbezoeken. Bestaande klanten en geïnteresseerden konden nog worden voorzien van informatie, meestal online. Bij het directe contact met voornamelijk nieuwe klanten waren en zijn er evenwel tekorten.

Daarom is het nu des te belangrijker dat er in de tweede helft van 2020 opnieuw communicatieplatformen met persoonlijke gesprekken mogelijk zullen zijn. De FMB in Bad Salzuflen past volledig in dit kader en toont de bezoekers - dit jaar voor de 16de keer - het volledige spectrum van de toeleveringsketen voor de machinebouw. Er worden ongeveer 550 exposanten verwacht, waaronder marktleiders zoals Festo, igus, Schneider Electric en Siemens en ook - uit de regio OWL - Beckhoff, HARTING, WAGO en Weidmüller. Een al net zo belangrijke groep van exposanten zijn de talrijke kleinere toeleveranciers die zich vaak hebben gespecialiseerd in nichesegmenten.

Igus

Bij igus, regelmatige exposant, is de FMB 2020 door de algemene situatie dit jaar nog belangrijker. Michael Blaß, hoofd van de bedrijfsafdeling ekettingsystemen: 'Wij zijn als exposant altijd graag aanwezig op de FMB en hebben dit jaar een nog grotere beursstand gereserveerd. Hier kunnen wij immers in het Noord-West-Duitse gebied gesprekken voeren met klanten, met name in een periode waarin vele grote nationale beurzen niet doorgaan.' Ook de tweede bedrijfsafdeling van iglidur-glijlagers en drylin-lineaire techniek voelt zich goed thuis op de beurs. Tobias Vogel, hoofd van deze afdeling: 'De FMB is een evenement waar men in een aangename sfeer snel en makkelijk informatie kan verzamelen. Zo moeten bezoekers niet noodzakelijk een hele werkdag opofferen, maar hebben ze de mogelijkheid om op korte tijd veel innovaties te leren kennen.' Bij igus zullen er dit jaar alleen al meer dan honderd nieuwe motion plastics-producten zijn die in Bad Salzuflen worden voorgesteld. Deze helpen om de techniek van de gebruikers te verbeteren en kosten te verlagen.

De 16de FMB - Toeleveranciersbeurs Machinebouw vindt plaats van 4 tot 6 november 2020 in het
Messezentrum Bad Salzuflen.
 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts