zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Hanwha Robotics Award voor Dymato


Frankfurt (DE), 12 maart 2020
Tijdens de Hanwha Partner dagen in Frankfurt heeft Theo Coffeng namens Dymato een award van Hanwha Robotics in ontvangst genomen. Met de uitreiking van de award mag Dymato Automation zich officieel ‘Distributor of the year 2019’ noemen.

'Het was een enorme eer om in aanwezigheid van alle Europese dealers van Hanwha Robotics deze prachtige award in ontvangst te mogen nemen', aldus Coffeng.

Dymato Automation vertegenwoordigt Hanwha Robotics sinds 2018 in de Benelux. 'We waren destijds de eerste officiële dealer buiten Korea van de Hanwha HCR collaboratieve robots. Sindsdien is het aantal dealers en samenwerkingspartners enorm gegroeid', vertelt Martin Visser, Accountmanager bij Dymato. De ontwikkelingen in de collaboratieve robot wereld gaan zo snel, dat een goede samenwerking tussen fabrikant en de dealers cruciaal is voor de verdere groei. 'Elke partner ontwikkelt zijn eigen applicaties en producten. Tijdens de Hanwha Robotics Partner dagen kunnen we deze ontwikkelingen goed met elkaar delen en blijven gelijk op de hoogte van de ontwikkelingen die in de komende periode nog gaan volgen', legt Visser uit.

Nieuwe innovaties in de schijnwerpers

De Hanwha Robotics Partner dagen staan in het teken van het delen van kennis en het tonen van nieuwe ontwikkelingen en innovaties van zowel dealers als verdere samenwerkingspartners. Tijdens dit evenement toonde Dymato bijvoorbeeld de HCT-1200 tafel. Met dit nieuwe product wordt een complete en kant-en-klare oplossing geboden voor het beladen en ontladen van metaalbewerkingsmachines. Maar ook RCO Mechatronics was in Duitsland aanwezig om alle partners de SRP Cobot pelletiseer oplossing te demonstreren. OnRobot liet de laatste ontwikkelingen op het gebied van grippers zien.

Veelzijdig en flexibel

Dymato Automation laat in september tijdens de TechniShow alle Hanwha HCR collaboratieve robots in verschillende opstellingen zien. Van pelletiseren tot aan lassen; de verschillende toepassingen demonstreren de veelzijdigheid en flexibiliteit van cobots.

 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts