zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Extra expositiehal voor Euroblech


Hannover (DE), 20 februari 2020
Het duurt nog even, maar van 27 tot en met 30 oktober is weer de Euroblech in Hannover. De organisatoren van de internationale beurs voor plaatbewerking hebben nu aangekondigd uit te breiden met een negende expositiehal.

'Ongeveer negen maanden voor de beurs blijft de vraag naar standruimte zeer groot', verklaart Evelyn Warwick, Exhibition Director van Euroblech, namens de organisator Mack Brooks Exhibitions. 'Met de direct naastgelegen hal 26 kunnen we nu extra standruimte voor de beurs bieden om te voldoen aan de vraag van exposanten om hun nieuwste machines in de verschillende technologiesectoren te tonen. De extra hal biedt plaats aan exposanten van de verbindingstechniek en de oppervlakte- en gereedschapstechniek, die zich voorheen in hal 13 bevonden. De negende hal geeft ons de mogelijkheid om extra standruimte toe te wijzen aan exposerende bedrijven binnen de gehele op Euroblech vertegenwoordigde keten van plaatbewerkingstechnologie. De groei naar een negende beurshal weerspiegelt de toenemende vraag naar standruimte op het toonaangevende branche-evenement en biedt bedrijven nog meer mogelijkheden om hun innovaties aan een internationaal publiek te presenteren', vervolgt Warwick.

Momenteel is meer dan 95.000 vierkante meter expositieruimte van de beurs geboekt of gereserverrd, een toename van zes procent aan standruimte ten opzichte van de laatste beurs in 2018. Tot de grootste exposantenlanden behoren Duitsland, Italië, Turkije, China, Zwitserland, Nederland, Spanje, België, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

Slimme plaatbewerking belangrijkste focus

Voor Euroblech 2020 zijn de belangrijkste thema's de nieuwste trends in de industrie, waaronder slimme plaatbewerking en automatisering en digitalisering van de productieketen, met als doel de productie en efficiëntie te verhogen. De grootste beurs voor plaatbewerkingstechnologie ter wereld trekt om de twee jaar vakmensen uit de hele wereld aan. De beurs richt zich op specialisten op alle managementniveaus in het midden- en kleinbedrijf en op grote ondernemingen uit alle belangrijke industriesectoren. In totaal waren 56.307 internationale vakbezoekers aanwezig op de vorige beurs. Het Euroblech-beursprofiel is duidelijk gestructureerd en omvat de hele keten van de plaatbewerkingstechnologie: plaatwerk, halffabrikaten en eindproducten, behandeling, scheiding, vormgeving, flexibele plaatbewerking, verbinding, lassen, verwerking van buizen en profielen, oppervlaktebehandeling, verwerking van hybride structuren, gereedschappen, machine-elementen, kwaliteitscontrole, CAD/CAM/CIM-systemen, fabrieksuitrusting en onderzoek & ontwikkeling.

De meest recente exposantenlijst en verdere informatie over de beurs is te vinden op www.euroblech.com.

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts