zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Beurzenduo ontkiemt


Utrecht, 9 december 2019
Auteur:
Rolf Elling
De aftrap voor TechniShow en ESEF Maakindustrie is gemaakt. Brandmanager Floris de Zwart deed dit officieel tijdens de kick-off op 3 december in het Beatrixgebouw in Utrecht. Een kleine 200 aanwezigen waren hierbij aanwezig.

Ze zijn geïnformeerd over de koerswijziging van beide beurzen en kregen onder ander een presentatie voorgeschoteld hoe meer rendement te halen uit de deelname aan de beurs.

Next step

Technishow draagt in 2020 de ondertitel ‘Next step in Smart Technology' en voor ESEF Maakindustrie is dit ‘Het event voor slimme maakoplossingen'. Onlosmakelijk zijn beide beurzen aan elkaar gekoppeld.

TechniShow is het toonaangevende platform in de Benelux op het gebied van industriële productietechnologie. Hier zie, hoor, voel en proef je de toekomst van de maakindustrie. Hier zet je de volgende stap in slimme productie-optimalisatie. ESEF Maakindustrie is het toonaangevende platform voor slimme maakoplossingen waar samenwerkingen ontstaan tussen toeleveranciers en makers van innovatieve (eind)producten. De twee beurzen vinden gelijktijdig plaats.

In de schijnwerpers

De Zwart somde een aantal nieuwe elementen op voor het beurzenduo. Een 3D-plein, sector en congres, een Factory of the Future lounge, een Smart Industry congres en Smart Machining Demo zijn voor TechniShow de topics. Voor ESEF Maakindustrie staan de live kunststof productieketen met het thema circulariteit en ketensamenwerking, Live 3D productie, Ketenoptimalisatie plein, het High Tech platform en de vele productinnovaties volop in de schijnwerpers.


ESEF Maakindustrie en TechniShow worden gehouden van 17 tot en met 20 maart 2020 in Jaarbeurs Utrecht.

Beurzenduo ontkiemt'
Met ‘Next step in Smart Technology’ en ‘Het event voor slimme maakoplossingen’ wordt over drie maanden TechniShow en ESEF Maakindustrie gehouden.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts