zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Wie heeft 'De slimste handen van Nederland'?


22 juli 2019
Crossover wil haar waardering voor technische vakmensen uiten. Hiervoor is de 'Slimste handen van Nederland'-verkiezing in het leven geroepen. Tot en met 13 september kunnen toppers uit de maakindustrie genomineerd worden.

De verkiezing is bedoeld voor technische vakmensen ‘die het verschil maken'. Technische vakmensen zijn onmisbaar. 'De technische vakgroep moet een podium krijgen, juist in tijden van tekorten in de arbeidsmarkt en veranderd werk à la energietransitie. Zonder deze vakgroep staan we nergens', aldus de initiatiefnemers van de verkiezing.

Vakmensen zijn overal. Zij houden de boel draaiende. Daarvoor verdienen ze waardering volgens de initiatiefnemers. 'Hoogste tijd dus voor een positief en krachtige manier om deze waardering te uiten met De Slimste Handen van Nederland!'

Criteria

Genomineerden moeten een technisch vakman zijn. Hij/zij werkt net zo goed met het hoofd als met de handen. Hij/zij is nieuwsgierig, kijkt vooruit, blijft zichzelf ontwikkelen en deelt kennis. Verder is hij/zij werkzaam bij een Nederlands bedrijf en in loondienst of langdurig ZZP verband verbonden aan een organisatie. Ook teams kunnen worden genomineerd. Zij moeten dan voor 75 procent uit technische vakmensen bestaan.

'De Slimste Handen verkiezing is een ideale manier voor werkgevers om hun waardering voor de technische werknemers te laten blijken. Met een nominatie zet je een vakman (of vrouw) in het zonnetje en laat je zien dat je ze ziet.'

Nomineren

Nomineren is mogelijk op de website deslimstehanden.nl. Dit kan tot en met 13 september. Wanneer een genomineerde aan de criteria wordt hij/zij beoordeeld door de jury, die de uiteindelijke winnaar kiest. De 'Slimste handen van Nederland' worden bekend gemaakt op 8 november. Deze dag (de tweede vrijdag van november) wil de organisatie daarbij uitroepen tot de dag voor Technische Vakmensen, een dag waarbij zij in het zonnetje worden gezet.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts