zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

FME-branches organiseren eerste editie Nederland Maakt


Zoetermeer, 22 juli 2019
De eerste editie van Nederland Maakt is op woensdag 2 oktober bij de Basiliek in Veenendaal. Het event verbindt organisaties en ondernemers uit de gehele keten van de Nederlandse maakindustrie. De organisatie is in handen van de FME en zijn branches Nevat, Fedet, FPT-Vimag en VNMI.

Waar liggen nieuwe kansen? Hoe komen zij tot nieuwe oplossingen? Hoe kunnen ondernemers meer en slimmer samenwerken in de keten? Het programma, met diverse sprekers en interactieve elementen, krijgt steeds meer vorm. Toekomstbestendigheid, inspiratie en motivatie staan centraal, maar geeft ondernemers ook praktische handvatten om de dagelijkse praktijk door een andere bril te bekijken.

Tijdens de netwerkmomenten wordt in de foyer een innovatieplein georganiseerd. Voor, tijdens en na het programma is de foyer dé ontmoetingsplek voor alle bezoekers. Ook hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar.

 

Sprekers

Er zijn ook sprekers die de bezoekers met een nieuwe blik naar de eigen onderneming laten kijken op het gebied van mens, data en technologie. Zo richt Randall van Poelvoorde, ondernemer en technologie-expert, zich op de impact van technologie op banen en taken. Welk effect heeft technologie op keuzes voor personeel? Hoe kunnen bedrijven innoveren en medewerkers meenemen in deze ontwikkeling

TedEx spreker Frans Feldberg, hoogleraar Data Driven Business Innovation aan de Vrije Universiteit, legt uit hoe organisaties kansen kunnen benutten en waarde kunnen creëren met data. Wat zijn de mogelijkheden om bestaande business modellen te verbeteren en nieuwe data-gedreven business modellen te ontwikkelen?

Tot slopt laat trendwatcher Richard van Hooijdonk tijdens het netwerkdiner de elementen van de thema's mens, data en technologie, samen komen in zijn keynote. Wat is de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen? En wat betekent dit voor de Nederlandse Maakindustrie?

 


Nederland Maakt

 

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts