zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Carmitech legt nadruk tijdens TechniShow op ontbraammachines van Q-Fin


Beringe, 22 februari 2016
Carmitech heeft ervoor gekozen om tijdens de Technishow de nadruk te leggen op de succesvolle lijn ontbraammachines van Q-Fin. Zij demonstreren live de Topgrinder, de Fierde 200, de Fierde 200XL en de Fierde F 1200.

Carmitech levert ontbraammachines, plaatopslagsystemen, restplaatbeheer en optimalisatie van processen rondom de snijmachine. ‘De wens van de klant vormt daarbij altijd de basis van het gesprek', aldus Jeroen Carmiggelt, directeur van Carmitech.

 

Ontbramen

Carmitech is als Nederlandse dealer van de Q-Fin ontbraammachines, een betrouwbare en kundige gesprekspartner voor de Nederlandse klanten. Zij onderhoudt de dagelijkse contacten vóór, tijdens en ná het verkooptraject. De samenwerking tussen Q-Fin en Carmitech is een voorbeeld van bundeling van elkaars krachten. Dat het succesvol is, blijkt uit reeds behaalde resultaten.

 

Plaatopslag

 Naast de ontbraammachines van Q-Fin geeft Carmitech advies over interne logistieke oplossingen. Zij laten tijdens de beurs beelden en fragmenten zien van het Grundner automatisch plaatopslagsysteem, de Smarttower (restplaatmagazijn) en de Solidswing (plaathandlingsysteem).


Nieuw in het assortiment van Carmitech is het plaatopslagmagazijn met be- en ontlaadsysteem voor snijmachines waarmee platen door een intelligent besturingssysteem worden opgeslagen en getransporteerd. Ook restplaten kunnen vanaf de snijtafel terug in het magazijn worden gelegd en vice versa. Het systeem blinkt uit in eenvoud en flexibiliteit. Bovendien is dit systeem geschikt om met meerdere merken te communiceren, waardoor afhankelijkheid van één leverancier van snijmachine of opslagsysteem, op een verantwoordde manier tot het verleden behoort.


Carmitech staat op Technishow 2016 in hal 7, stand D098.

 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts