zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Romias inspireert met slimme robotautomatisering (met preview)


Enter , 10 februari 2016
Romias, genomineerd voor de TechniShow Innovatie Award 2016 en Made in Holland Award 2016, zal op de beurs zijn expertise op het gebied van robotautomatisering met een aantal robotcellen presenteren.

De ruime ervaring op het gebied van robotautomatisering van, met name verspanende productiesystemen, komt onder meer ten uiting in de door Romias zelf ontwikkelde Romias-MI robotbesturing. De besturing op basis van intuïtieve dialoogprogrammering blinkt uit in een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Het feit dat robotbesturing tevens zelflerend is en helpt een eventuele storing effectief op te lossen, maakt deze besturing uniek in de markt. Bedrijven die er mee werken realiseren daarmee een aanzienlijke tijdsbesparing en een toename van het aantal spiluren.

 

Romias wil op de TechniShow vooral laten zien dat het naast de gebruiksvriendelijke standaard robotcellen vergaand is gespecialiseerd in de realisatie van klantspecifieke robotoplossingen. De robotcel die Romias voor haar klant Vremac Cilinders heeft ontwikkeld is daar een goed voorbeeld van. Deze productiecel met een handlingsgewicht van 165 kg gaat een draaibank gaan beladen. De cel zal onderdeel uitmaken van een volledig geautomatiseerde productielijn, waar na verspaning de delen automatisch in elkaar gezet en gelast zullen worden.

Om te laten zien wat de engineers van Romias allemaal met robots kunnen doen, zal zelfs de drankvoorziening op de stand van Romias door twee robots worden verzorgd. Hierna de preview:

 

 

Met haar expertise op het gebied van productie-automatisering wil Romias een bijdrage leveren aan de efficiëntieverbetering bij bedrijven in de metaal- en kunststofbewerkende industrie.


Romias staat op de TechniShow in hal 11, stand 11.C007

 

Romias inspireert met slimme robotautomatisering (met preview)'
Romias presenteert op de TechniShow 2016 zijn expertise op het gebied van robotautomatisering met een aantal robotcellen.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts