zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Jongeneel wil activiteiten van Houthandel de Maas uit Maastricht overnemen


Maastricht, 9 januari 2014
De directie van Houthandel de Maas uit Maastricht heeft besloten haar handelsactiviteiten volledig over te dragen aan Koninklijke Jongeneel.
Jongeneel zal de activiteiten voortzetten vanuit haar nabij gelegen vestiging aan de Klipperweg 18 in Maastricht. De verwachting is gewettigd dat de overdracht per 13 januari 2014 wordt geëffectueerd.

 

Houthandel de Maas is gevestigd in het hart van Maastricht en richt zich op leveringen in Limburg en Zuidoost-Brabant. Het bedrijf bestaat sinds 1932 en heeft een goede positie opgebouwd met een assortiment hout, deuren, plaat- en bouwmaterialen. Houthandel de Maas levert hoofdzakelijk aan de aannemerij, maar doet ook veel zaken met afbouwers, overheidsinstellingen en industrie.

 

Koninklijke Jongeneel is een zelfstandige dochteronderneming van N.V. Deli Maatschappij. Samen met zusterbedrijven Bruynzeel Deuren (deuren), Heuvelman (vurenhout), Astrimex (plafond- en wandmateriaal) en RET Bouwproducten (plaatmaterialen) is Jongeneel actief in de markt van professionele gebruikers van hout- en bouwproducten.

 

De overname van de activiteiten van Houthandel de Maas past in de strategie van Jongeneel om haar marktpositie verder te versterken. Deze overname biedt Houthandel de Maas de mogelijkheid haar relaties dezelfde kwaliteit en service te blijven bieden als ze gewend zijn.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in hout?

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.  

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie