Herfsteditie voor de Nederlandse Metaal Dagen

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en maatregelen rondom corona heeft United Industrial Fairs besloten om De Nederlandse Metaaldagen te verplaatsen van april naar september 2021.

Herfsteditie voor De Nederlandse Metaaldagen
Foto: De Nederlandse Metaaldagen

Op deze manier kan de kwaliteit van het driedaagse kennisevenement voor de maakindustrie beter worden gegarandeerd, aldus de organisatie. Het evenement zal plaatsvinden van 15 tot en met 17 september in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

De beslissing om De Nederlandse Metaaldagen te verplaatsen ging niet over één nacht ijs. Event Director Jeroen ter Steege: ‘Omdat we een beurs willen neerzetten met de kwaliteit die men van ons verwacht, hadden we geen andere keuze dan het evenement te verplaatsen. We hebben dit in overleg gedaan met zowel exposanten als potentiële bezoekers. Ruim 92 procent gaf aan de voorkeur te hebben voor september.’

Het kennisevenement van de maakindustrie vindt dit jaar voor het eerst plaats onder de nieuwe naam de Nederlandse Metaal Dagen (voorheen: De Brabantse Metaaldagen). In 2019 waren meer dan 120 exposanten en ruim 3.200 bezoekers aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *