Familiebedrijf Feijen Metaaltechniek overgenomen door derde generatie

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

Een nieuw tijdperk breekt aan voor Feijen Metaaltechniek. Het familiebedrijf opereerde jarenlang onder leiding van John Feijen en wordt nu voortgezet door de derde generatie: John’s zonen Jan, Frank en Rik.

Tags:
Foto: Feijen Metaaltechniek

Feijen Metaaltechniek werd opgericht met een duidelijke visie: het leveren van hoogwaardige metaalbewerkingsdiensten en innovatieve oplossingen aan hun klanten. Onder leiding van John Feijen is het bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde naam, bekend om zijn vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak. John heeft met passie en toewijding het bedrijf geleid en ervoor gezorgd dat het zowel nationaal als internationaal een sterke positie heeft verworven.

Deze overgang markeert niet alleen een nieuwe fase voor het bedrijf, maar benadrukt ook de waarde van familie en traditie binnen Feijen Metaaltechniek. John heeft altijd geloofd in de kracht van familie en is ervan overtuigd dat zijn zonen de juiste vaardigheden en visie hebben om het bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. ‘Jan, Frank en Rik hebben elk hun unieke expertise en ervaring binnen het bedrijf opgebouwd. Samen delen ze een gemeenschappelijke visie om Feijen Metaaltechniek verder te laten groeien en te innoveren.’

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *