vraagenaanbod.nl

EN motoren nijmegen BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
gidsen@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 344

EN motoren nijmegen BV

EN is leverancier van technisch hoogwaardige standaard alsmede op maat gemaakte speciale motoren voor industrieel gebruik. EN werkt nauw met klanten en leveranciers samen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van motoren. Technische kennis van ons team wordt regelmatig getoetst en zo nodig aangevuld met nieuwe cursussen. Zo blijven wij voldoen aan de huidige wensen in de markt.

De ontwikkeling en produktie van elektromotoren vindt geheel in eigen huis plaats met behulp van hoogwaardige apparatuur. Standaard motoren zijn uit voorraad leverbaar maar wij kunnen op verzoek speciale motoren ontwerpen en produceren.

EN motoren nijmegen bv is opgericht in 1927 en door de jaren heen een jong en dynamisch bedrijf gebleven met ca. 35 medewerkers die elk op hun gebied specialist zijn.

Sinds 1994 werkt EN motoren nijmegen bv volgens het kwaliteitssysteem ISO 9001.

volledig profiel

A
B
C
-D-
  • Diverse
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
-W-
  • WEG
X
Y
Z

Roggeweg 12Industrieterrein Winkelsteegh
6534 AJ Nijmegen
Postbus 6551
6503 GB NIJMEGEN
Nederland

Tel. 024-3502424
Fax 024-3502425
www.en-motors.com
info@en-motors.com

Zoek