Blog Rolf Elling: Een memorabel jaar

Foto van: Rolf Elling
Geschreven door Rolf Elling

En dan is het klaar met 2023. Een jaar waarin we met Vraag&Aanbod het 125-jarig bestaan hebben gevierd. Memorabel dat zeker, en ook bijzonder gezien de enorme transformatie die deze uitgave heeft meegemaakt.

Ooit in 1898 begonnen als advertentiekrantje voor de metaalindustrie, anno 2023 uitgegroeid tot een informatieplatform voor het industriële mkb, met naast de krant heel veel actuele informatie en praktische info via de website en de nieuwsbrieven.

In de papieren uitgave gaan we meer en meer in op diepgaandere en achtergrondartikelen. Samen met de veel gelezen bedrijfsreportages is de kentering van actueel medium, naar meer en diepgaandere informatie de afgelopen jaren een goede greep geweest.

Het bestaansrecht van een papieren uitgave wordt nog wel eens in twijfel getrokken. Toch denk ik dat er vooral in de maakindustrie nog steeds behoefte is en blijft voor een uitgave als Vraag&Aanbod, uiteraard aangevuld met de website en de nieuwsbrieven.

Het ondersteunen en informeren van ondernemers en beleidsmakers blijft een taak die we als redactie hoog in het vaandel hebben staan. Ook voor 2024.

Namens alle medewerkers van deze uitgave wensen we u en uw familie fijne kerstdagen en een zeer voorspoedig en vooral gezond 2024.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?

E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *