Samenwerking voor HSG Laser en Van Dulst Techniek

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

Van Dulst Techniek, leverancier van oplossingen voor de bewerking van profielmateriaal als staal en aluminium, is een samenwerking aangegaan met HSG, specialist in laserbewerkingen en afkorten.

Tags:
Foto: Van Dulst Techniek

HSG biedt een uitgebreid assortiment aan laserbewerkingsmachines, compleet met geavanceerde automatiseringsopties. Van Dulst Techniek: ‘Wij zijn bijzonder enthousiast over de veelzijdige bewerkingsmogelijkheden die de HSG-machines bieden, waarbij sommige modellen zelfs zijn uitgerust met een extra boorspindel voor tappen en vloeiboren. Dit vertegenwoordigt naar onze mening de toekomst van staal- en aluminiumbewerking.’

Over Van Dulst Techniek

Van Dulst Techniek is gespecialiseerd in de verkoop en service van machines voor de staal- en aluminiumindustrie. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en oplossingen voor uiteenlopende bewerkingsprocessen.

Over HSG

HSG is een fabrikant van laserbewerkingsmachines en bestaat uit een team van 1700 gekwalificeerde medewerkers, ondersteund door driehonderd R&D-specialisten, die jaarlijks achtduizend plaat- en profiellasers produceren.

De TL730S is met name geschikt voor toepassingen in de staalbouw
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *