Ontdek de mogelijkheden van generatieve AI voor de maakindustrie

Foto van: De redactie
Geschreven door De redactie

In een wereld waarin alles voortdurend verandert, is het van belang om overzicht te houden. Nieuwe technologieën dienen zich aan, waarbij Artificial Intelligence (AI) zich aanbiedt als een krachtige bondgenoot, klaar om bedrijven naar nieuwe inzichten en hoogten te tillen. En tegelijk kleven er ook een paar veiligheidsrisico’s aan.

Klikopmorgen en PVO Limburg nodigen ondernemers uit voor een 2-daagse workshop over Generatieve AI. Deelnemers leren hier hoe ze de concurrentie voor blijven en de volgende stap kunnen zetten met het bedrijf. De workshop richt zich op praktische toepassingen van bijvoorbeeld ChatGPT binnen bedrijven. Bedrijven ontdekken hoe zij kunnen profiteren van deze innovatieve technologieën, maar krijgen ook inzichten in de risico’s die AI met zich meebrengt. Deelnemers leren onder andere over master prompting en hoe een eigen ChatGPT vorm krijgt.

1ste 2-daagse workshop (deelname aan beide dagen is verplicht):

  • Datum: Woensdag 29 mei en woensdag 5 juni
  • Locatie: Roermond, Steegstraat 5
  • Tijdstip: 14:00 – 17:00 uur
  • Maximale Deelnemers: 10

2de 2-daagse workshop (deelname aan beide dagen is verplicht):

  • Datum: Dinsdag 11 juni en dinsdag 18 juni
  • Locatie: Heerlen, Brightlands
  • Tijdstip: 14:00 – 17:00 uur
  • Maximale Deelnemers: 10

Registratie

Voor bedrijven in de maakindustrie is deze 2-daagse workshop gratis. Andere bedrijven betalen vijftig euro per persoon.

Om een persoonlijke ervaring te waarborgen, is het maximaal aantal deelnemers per workshop tien personen. Er wordt op de eigen laptop gewerkt.

Registreren voor de 1e workshop kan via de volgende link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-generatieve-ai-voor-jouw-bedrijf-29-mei-en-5-juni-2024-881789344667?aff=Webdate1

Registreren voor de 2e workshop kan via de volgende link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-generatieve-ai-voor-jouw-bedrijf-11-en-18-juni-2024-881800618387?aff=Webdate2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *