zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Het is een moetje'


Deventer, 4 februari 2020
Auteur:
Rolf Elling
Met amper anderhalve maand is de Nederlandse maakindustrie centraal en naar verwachting massaal aanwezig in de Jaarbeurs Utrecht. Technishow en ESEF Maakindustrie, de twee aanpalende beurzen die de vele tienduizenden bezoekers zullen laten zien hoe het is gesteld met de productietechnologieën, machines, hightech, vision, 3D-printen en nog veel, veel meer.

Een ‘moetje' zou ik zeggen om toch een van de vier beursdagen af te reizen naar Utrecht, om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Veel bedrijven proberen toch echte noviteiten naar Utrecht te brengen om hiermee de geïnteresseerde bezoekers te overtuigen een bezoek aan het bedrijf te brengen. Volgens deskundigen verandert het niveau van de bezoeker aan het tweejaarlijkse event wel. Meer en meer komen constructeurs, directeuren/grootaandeelhouders en engineers naar de beurs. En in mindere mate de inkopers. De eerstgenoemden komen dan vooral met een probleem waarvoor ze een oplossing zoeken.

Nog even ten overvloede en een oproep aan deelnemende bedrijven aan Technishow en ESEF Maakindustrie. Heeft u interessant nieuws, noviteiten en andere wetenswaardigheden, stuur het op naar onze redactie: redactie@vraagenaanbod.nl. We verzorgen een beursuitgave met alle informatie over deze grootste en meest complete vakbeurs voor de maakindustrie in de Benelux.


Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts