zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Hardinge toont nieuwe draaitechniek op EMO Hannover


Berwyn (VS), 3 september 2019
Hardinge toont op de EMO een nieuwe draaitechniek op de Super Precision T51 draaimachine. Daarnaast komt de producent met het nieuwe Bridgeport XR 1000 II verticaal bewerkingscentrum als wereldpremière en het nieuwe Bridgeport V 1320 verticaal bewerkingscentrum als Europese première.
Hardinge presenteert een nieuwe draaitechniek voor het golvend draaien op de T51 SP MSY CNC-hoogprecisie-draaibank. De voordelen van de nieuwe technologie zullen worden gedemonstreerd op een onderdeel van 100Cr6-materiaal met een hardheid van 60-62HRC, waarbij een combinatie van harddraaien en frezen wordt toegepast. Tijdens het proces worden de meetgegevens van het gereedschap gevisualiseerd met de Visual Tool Setter (VTS) van Marposs.

Met de nieuwe technologie wordt de bewerking in slechts één groefbewerking voltooid. Een gelijkmatige verdeling van de slijtage van de snijkantslijtage en de vermindering van de snijdruk op het product tijdens de bewerking zorgen voor de beste resultaten. Een tweede - tijdrovende - groefbewerking is niet langer nodig.

De verticale freescentra Bridgeport V-1320 en XR 1000 worden gekenmerkt door een hoge stijfheid en thermische stabiliteit. Precisie kogelomloopspindels met dubbele moeren en lineaire geleidingen zorgen voor een hoge versnelling en minder trillingen, wat resulteert in een betere oppervlakteafwerking en herhaalbaarheid.

Hardinge staat in hal 17, stand C54 op de EMO Hannover

 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts