zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Moulding Industries breidt verder uit met overname CKV Plastics en Metron


Amsterdam, 13 augustus 2019
Investeringsmaatschappij Moulding Industries heeft de portefeuille verder uitgebreid met de overname van CKV Plastics uit Sprundel en het Amsterdamse Metron. Eerder nam Moulding Industries al Packpower en Bema over.

Paul Harkema, ondernemer achter investeerder Moulding Industries geeft aan dat de overnames onderdeel zijn van een eerder gestarte buy-and-buildstrategie. Met de overnames wil de organisatie  een one-stop-shop vormen in de kunststofmarkt, aldus Harkema. Na de nieuwe overnames komt de groep uit op meer dan 150 personeelsleden en een gecombineerde omzet van enkele tientallen miljoenen euro's.

Moulding Industries heeft een volledig belang verworven in CKV Plastics en Metron. Hierdoor is de interne verschuiving van capaciteit en opdrachten eenvoudig te realiseren. Huub Verbeeten, die namens Marktlink de overname begeleidde, vertelt: 'De bedrijven zullen aan de achterkant geïntegreed worden zodat er synergievoordelen ontstaan, terwijl de bedrijven afzonderlijk blijven opereren.'

Paul Harkema: 'Ik focus mij op de kunststofproducerende industrie omdat ik daar veel synergievoordelen zie met mijn huidige bedrijven. Tevens is dit een stabiele markt waarin veel degelijke bedrijven bestaan die een opvolgingsprobleem hebben, hier kan ik een goede oplossing voor bieden.' De overnames passen in de strategie van Harkema om meerdere bedrijven in de branche samen te brengen. Verbeeten: 'In de toekomst zien wij met Marktlink nog meer kansen voor overnames in deze sector.'Moulding Industries breidt verder uit met overname CKV Plastics en Metron '
Investeringsmaatschappij Moulding Industries heeft de portefeuille verder uitgebreid met de overname van CKV Plastics uit Sprundel en het Amsterdamse Metron. (Foto: Marktlink/Rob Sas)
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts