zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Uitbreiding voor Faes Group


Reusel, 30 juli 2019
Faes Group en wethouder Frank Rombouts van gemeente Reusel-De Mierden hebben een overeenkomst getekend voor de uitbreiding van Faes Group op bedrijventerrein Kleine Hoeven in Reusel. Hier zal een warehouse komen voor de in- en verkoopactiviteiten van Faes Group.
Faes Group ontwerpt, produceert en distribueert duurzame verpakkingen voor de meest uiteenlopende toepassingen.Faes Group ontwikkelt met name geavanceerde verpakkingsoplossingen voor het vervoeren van zeer kostbare en gevoelige onderdelen die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden.

Op de nieuwe kavel aan de Hamelendijk bouwt Faes Group een warehouse voor haar logistieke activiteiten met kantoor- en parkeerruimte. Het warehouse van 3.600m² biedt ruimte aan ca. 6.500 palletplaatsen. Door de nieuwbouw en verplaatsing van de warehouse-activiteiten ontstaat er meer ruimte voor productie in het huidige pand. Bedrijven op het bedrijventerrein die tijdelijk extra ruimtebehoefte nodig hebben voor opslag kunnen tevens terecht bij Faes Group.

Directeur Johan Faes: 'Onze groothandelsactiviteiten zijn de laatste jaren enorm gegroeid en dat vraagt om vele vierkante meters magazijnruimte. Maar ook het tienjarig contract, wat wij onlangs als verpakkingsmanager met de Brainport Industrie Campus hebben gesloten, zorgt er voor dat we meer palletplaatsen nodig gaan hebben. Daarnaast gaan we machinale bewerkingen die we voorheen uitbesteden steeds vaker zelf doen. Middels deze nieuwbouw kunnen we de ruimte die vrijkomt in ons huidige pand in gaan zetten voor productie.'

Wethouder Frank Rombouts: 'Het is mooi dat Faes Group opnieuw investeert in onze gemeente en voor extra arbeidsplaatsen zorgt. Zeker ook omdat zij zich destijds als eerste hebben gevestigd op een prominente locatie op bedrijventerrein Kleine Hoeven. We zijn tevreden met de huidige ontwikkelingen op het bedrijventerrein, er is veel interesse van groeiende bedrijven'.

Bedrijventerrein Kleine Hoeven is volop in ontwikkeling. Van het bedrijventerrein van netto 12,5ha is inmiddels 40 procent verkocht en 30 procent in optie.

 

Uitbreiding voor Faes Group'
Wethouder Frank Rombouts van gemeente Reusel-De Mierden (links) en directeur Johan Faes van Faes Group na de ondertekening van de overeenkomst. (Foto: Faes Group)
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts