zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Op naar een baan in de maak


23 juli 2019
Het UWV werkt samen met de gemeente Noordoostpolder (NOP) om werkzoekenden met een WW- of bijstandsuitkering te begeleiden naar een baan in de Maakindustrie in de Noordoostpolder.

Dat meldt De Noordoostpolder. Het UWV zal geschikte kandidaten selecteren, die vervolgens in januari 2020 kunnen beginnen met een BBL-traject. Gedurende de opleiding en stage van drie maanden behouden de deelnemers hun uitkering. Wanneer zij de opleiding positief afronden kunnen zij vanaf 1 maart 2020 terecht bij een werkgever in de Noordoostpolder, met een arbeidsovereenkomst van minimaal twaalf maanden. Financie voor de opleiding is afkomstig van het Opleidingsbedrijf Metaal (OBM) en Servicepunt Techniek Flevoland.

Het project sluit aan op een geslaagde pilot uit 2018, waarbij meerdere bedrijven uit de Noordoostpolder geschikt personeel vonden via het traject 'Toekomst in de Maakindustrie'. Nog steeds is er een tekort aan personeel in de maakindustrie. In Flevoland gaat het met name om installateurs luchtbehandeling en koeltechniek, assemblagemonteurs werktuigbouw en automonteurs.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts